Cafetera per empreses de Saeco

Bages Vending és una empresa especialitzada en el servei de màquines expenedores per a empreses de la zona de Manresa i la comarca del Bages. Bages Vending ofereix el servei de vending de cafeteres per a empreses. Un dels seus productes és el cafè d’origen italià de la marca Saeco, una empresa amb més de 30 anys d’experiència en el sector de les cafeteres per empreses.

Les cafeteres per empresa de Saeco permeten un servei de manteniment simple per facilitar la neteja de la màquina. Es poden instal·lar dins d’armaris de l’empresa per respectar l’ interiorisme de l’empresa. Les cafeteres de Saeco també són compatibles amb les càpsules de cafè.  Totes les cafeteres compleixen amb la normativa ISO 14001, són respectuoses amb el consum energètic i tenen la classificació A i A+.

Les cafeteres per empresa de Saeco i el servei de gestió de Bages Vending són una bona opció per gaudir d’un bon cafè a la feina.

Més informació: https://www.bagesvending.com/cafeteres-empresa-saeco.php

#màquinesdecafe #BagesVending #CafeperEmpreses #màquinesSaeco #Vending #CafeSaeco

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s