Noves tecnologies en màquines de vending

BAGES VENDING www.bagesvending.com és una empresa especialitzada en la gestió de màquines expenedores a la zona de Manresa i la resta de la comarca del Bages. Les seves màquines de vending serveixen diferents productes, tals com begudes calentes (te, xocolata, llet, cafè), begudes fredes (cerveses, refrescs, aigua, sucs…), aliments sòlids (galetes, snacks, pastissets, etc), entre d’altres. Les màquines expenedores que proporcionen són de les millors marques i també ofereixen un servei de manteniment proper, efectiu i ràpid.

Aquesta empresa es caracteritza per apostar per la innovació https://www.bagesvending.com/maquines-expenedores-vending-manresa-bages.php. Els agrada estar a la última i creuen en les noves tecnologies per a poder proporcionar un servei molt més òptim. BAGES VENDING disposa de màquines expenedores de vending amb la última tecnologia per tal de garantir la màxima fiabilitat i qualitat en l’elaboració del producte final. A més a més, tenen les màquines expenedores de vending ben equipades amb sistemes revolucionaris en el sector que permeten servir un producte de molta qualitat.

Les màquines expenedores que proporciona BAGES VENDING contenen un dipòsit de cafè que el manté al buit per conservar-ne les propietats. El cafè està mòlt instantàniament gràcies a un molinet que s’ajusta de manera completament automàtica a les màquines expenedores de vending. A més a més, disposen d’un circuit d’aigua que gràcies a una bomba especial i caldera, aconsegueix donar una pressió de 20 bars a l’elaboració de les begudes. També hi ha incorporat un sistema de fotocèl·lules que detecta la caiguda del producte al calaix de recollida tant a les màquines mixtes com de snacks. Quan el producte no cau, gràcies a les fotocèl·lules, les màquines expenedores de vending ho detecten i permeten escollir a l’usuari si vol la devolució dels diners o bé triar un altre producte diferent. Finalment, també hi és present el nou concepte VISION, amb el que es pot veure tot el procés higiènic i curós de l’elaboració del cafè.

També tenen com a innovació els sistemes de pagament a les màquines expenedores de vending. Hi ha l’opció de triar entre el sistema de pagament clàssic (monedes i bitllets) o un sistema de moneder electrònic. A més a més, es poden realitzar pagaments amb el mòbil gràcies a una aplicació gratuïta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s